söndag 26 juni 2011

"Nämen, var HAN med DÄR?"

Adam Sandler var med i Cosby.

En pytteliten Jack Black och en lika liten Giovanni Ribisi i Arkiv X!

Så ung! Jane Krakowski i Ett päron till farsa.
Hittade den här grejen via Oh No They Didn't men ursprungligen är den från Buzzfeed. Listan innehåller 25 kändisar som man glömt/missat/ignorerat i klassiska filmer/tv-serier. Spana in unga versioner av George Clooney, John Krasinski, Jessica Alba och Bill Paxton. Bland andra. Lite småkul så här en bister söndag.

Missa inte heller seriepremiären av Pretty Little Liars i TV3, kl 17:55. Det är en perfekt sommarserie.

6 kommentarer:

cornelia. sa...

som när jag idag slötittade på spin city och fick se en ung conan o'brien!

Anna Thunman Sköld sa...

Åh, gud vad kul! Precis så!

Vonkis sa...

Såg Callie Torres (Sara Ramirez) i You've got mail igår. Nu hade hon en pratroll så det kanske inte räknas? I vilket fall spelade hon sur (så klart) kassörska.

Anna Thunman Sköld sa...

Roligt, för henne minns jag inte alls i den filmen. Och det beror ju bara på att jag inte visste vem hon var då.

N.G. sa...

Skoj skoj... Kan ju fortsätta på Arkiv X-spåret, där man kan tidigt se Lucy Lui, "Janice" från "Vänner" samt "Dr Kim" och "Dr Kelso" från Scrubs...

Förresten är det inte mindre än 10 skådespelare som både varit med i Seinfeld och Scrubs... Bland annat Courtney Cox, "Janitor", och "Jordan". Lite nördfakta...

Anna Thunman Sköld sa...

Det är såna upplysningar som gör att jag vill se om Arkiv X, jag kan bara tänka mig vilka ansikten man skulle upptäcka där!

Seinfeld hade jag bättre koll på för den sänds i repris hela tiden på alla möjliga kanaler. Häftigt dock att så många var från Scrubs, det hade jag inte alls tänkt på! Tack NG!