fredag 8 februari 2013

Sista avsnittet av Gengångare

Les Revenants. Foto: Canal+
Jag tänker inte spoila. Men låt mig säga så här: WTF?
Och: Hafsigt, slafsigt och otillfredsställande. 
Tydligen ska det komma en säsong 2, men den är inte ens skriven än. Jag hade _så_ önskat att de koncentrerat sig på att göra en enda säsong och knutit ihop den säcken istället.
Men de övriga sju avsnitten var de bästa jag sett i tv-väg i år.

7 kommentarer:

- S a r a - sa...

Jag håller med. De andra avsnitten har varit jättebra!
Men vid slutet så tänkte jag, "Jaha?". Man fattade vad som hände men genom avsnittet så kändes det lite hafsigt allting, som dom ville skynda igenom det. Men kommer det en andra säsong så kanske det blir bättre.
Men en säsongsavslutning bör väl vara bättre och mer "spännande-cliffhanger-aktig"? :P
Men annars så är jag glad att du tipsade om den här :)

Anna Thunman Sköld sa...

Bra att vi är överens om detta, för det blev nästan mer besvikelse just för att de övriga avsnitten varit så fantastiska.

Danjel sa...

Vad bra att du tog upp det här. Riktigt dåligt "slut" på en annars väldigt bra serie. Jag fattar inte ens vad som hände. Enorm besvikelse är vad jag känner just nu.

Lars sa...

En av de bästa serier jag sett, och då har jag sett extremt många serier under mina 20 år levda.
Men som alla redan sagt, så är även jag väldigt besviken på slutet. Trodde det skulle komma ett maffigt, spännande och lyxigt avslut som på ett värdigt sätt skulle avsluta denna fantastiska serie.. men ack så besviken jag blev.

Anna Thunman Sköld sa...

Danjel och Lars: Ja, man ville ju så hiskeligt gärna att slutet liksom skulle kröna hela säsongen och vara värdigt, nu när de hade byggt upp stämningen så himla bra. Att det blev så där hafsigt och... ogenomarbetat = inte värdigt alls. Surar.

Ann sa...

Alltså jag såg sista avsnittet flippandes på mobilen samtidigt. Och det har jag INTE gjort med de föregående. Det gick så lååångsamt och var så tråååkigt med den där utlämningen. Plus man fick inte svar på nånting. Folk klagar på LOST sista avsnitt, men detta var den värsta avslutning jag sett!

Anna Thunman Sköld sa...

Ja, vad sjutton! De bygger upp värsta stämningen och jag var nästan yr i skallen av all förväntan och så ba... fler frågor och tråkigt. Inte bra alls :(