söndag 24 februari 2013

Många tv-kändisar på Independent Spirit Awards

*klicka för större bilder* Fina, fina Amy Poehler. Jag har några Parks and Rec att ta igen och har sålunda inte hunnit se Bröllopet med stort B.

Killar vi gillar. Bradley Cooper och Bryan Cranston. Snart dags för absolut sista avsnitten av Breaking Bad. Så spänd!

Linda Cardellini kommer för alltid vara Lindsay för mig. Så är det bara.

Laura Dern borde sparka sin stylist, om hon har nån. Men däremot är jag intresserad av att återuppta hennes serie Enlightened som jag bara såg ett avsnitt av.

The IT-girl. Jennifer Lawrence. Inte många prisgalor hon missar. Och tacka fan för det. Hon har DET. Suverän skådespelare.

Scandals Kerry Washington. Såååå snygg.

Jag hade inte en aaaaning om att Leslie Bibb (buhu, RIP GCB) hade ihop det med Sam Rockwell!

Nina Dobrev har haft kul med limpistolen. Eller nåt.

Så här flickigt söt är jag inte van att se April aka Aubrey Plaza.

Coola Rashida Jones (pappa är Quincy Jones) som inte bara är en duktig skådis utan också serieboksskapare och filmmanusförfattare. Och så kan hon sjunga och har gått på Harvard. Imponerande! ALLA FOTON: JustJared.com
Allt borde väl egentligen handla om Oscarsgalan som äger rum i natt (och som kan ses i Kanal 9, då ackompanjerad med Filip & Fredriks kommentarer) men Hollywood-stjärnorna (och särskilt då tv-folket) hann ändå med Independent Spirit Awards, där indiefilmmakande premieras. Jag kunde inte motstå ett litet bildspel. HÄR är alla vinnare!

4 kommentarer:

Sara sa...

Förra veckan insåg jag att jag var dum som inte följde parks and rec. och bestämde mig för att plöja igenom alla säsonger. Efter första avsnittet var jag kär och nu har jag sett ikapp. Under bröllpet med stort B föll stora tårar nerför mina kinder. Så fint!

Anna Thunman Sköld sa...

Jag längtar till jag kan se avsnitten, min man och jag ser dom alltid tillsammans och nu är vi på olika orter för tillfället... can't wait!!

Och visst blir man kär i alla i serien? Först har man en favorit, sen en annan och sen till och plötsligt inser man att man älskar allihop :)

Sara sa...

Så är det verkligen. Jag blir aldrig så varm i hela kroppen som när Ron Swanson ler och visar sina underbara smilgropar!

Anna Thunman Sköld sa...

Hihi, åh, Ron <3