söndag 10 februari 2013

Mark Wahlberg och Michael Fassbender är fulla, glada och AWESOME (till en början)


Jag har skrattat så gott åt detta klipp. Det roliga börjar runt 03.30 när pratshowvärden Graham Norton introducerar kvällens gäster Michael Fassbender, Sarah Silverman och Mark Wahlberg. Förstnämnda och i synnerhet sistnämnda verkar något runda under fötterna och som för att bekräfta detta har de med sig varsitt glas vin in i studion. Sen drar det igång. Mark berättar flera roliga historier som inkluderar hans barn (hans yngste son behöver fostras något bättre...) och utmanar Fassbender i en "big-dick-contest"... fast i röster. Ja, se själva. Det är mycket underhållande, särskilt när Fassbender härmar en synt... och börjar ljuda fram introt på Europes "Final Countdown".

Här är del 2, där Mark går från charmig till lite mer jobbig...


Och här är sista delen, nu har Mark slutat lyssna...

4 kommentarer:

Jessi sa...

Jag tyckte Wahlberg verkar vara något av en attention whore, för att uttrycka det milt... Jag hade blivit skogstokig på karl'n om jag hade varit programledare, eller gäst för den delen. Fast varför var Fassbender där egentligen, promotade han nåt? Men för all del, han får gärna sitta där och vara charmig oavsett. Och synten var ju underbar! :)

Anna Thunman Sköld sa...

Hahaha, attention whore! Jo, det var han väl, men så är det ju med fulla menschor, de dundrar bara på. Fassbenders röstresurser är jag mäkta impad av!

jag sa...

Alltså, sist han va gäst hos Graham var han också så där jobbigt bully-aktig.. Man ba snark! Fassbender, däremot, är ju sjukligt het.

Anna Thunman Sköld sa...

Han kanske passar på så fort han är där att supa till, han verkar hårt hållen hemma...