lördag 2 november 2013

Tre snabba tv-grejor ba

1. Som Vonkis också uppmärksammat: Connie Britton vill tillbaka till American Horror Story. Och jag vill ha tillbaka henne också! Hon jobbar med Nashville i Nashville men säger till The Rolling Stone Magazine att hon skulle hoppa på ett plan över till New Orleans där AHS spelas in ögonaböj om det gick att ordna. *håller tummarna*

2. Norman Reedus var gölli som få när han hälsade på Conan O'Brien i går. Han har ganska konstiga fans dock...3. *klirret av ett rödvinsglas* Cougar Town är tillbaka med sin femte säsong den 7 januari. Kolla in exklusiv trailer HÄR.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Appropå vinet, dricks det inte kopiöst mycket vin i amerikansk tv just nu? Courgar town, Real house wives, Scandal, Greys Anatomy, Criminal Minds.., i var och varannan scen är det glugg-glugg-glugg. Slår vad om att det är vinproducenterna som hårdsponsrar. Kanske något att skriva om, produktplaceringen i tv? :)

Anna Thunman Sköld sa...

Hm, det är inget jag märkt av, men så ser jag bara Cougar Town av de uppräknade serierna så det kan bero på det. Jag har däremot skrivit om hur Subway (mackstället) har tagit över "alla" tv-serier.
http://thunmanstvblogg.blogspot.se/2013/05/sponsras-all-amerikansk-tv-av-subway.html

Och nu har Variety också gjort en grej om det:
http://variety.com/2013/tv/news/how-subway-sandwiches-devoured-tvs-shows-scripts-1200775679/