måndag 25 november 2013

James Francos och Seth Rogens parodi på Kimye-videonHar ni sett en uslare video än Kanye Wests Bound 2, där han och hans älskade Kim Kardashian försöker se härliga ut på en hoj. Hon topless dessutom. Videon väckte många funderingar hos mig. Som hur oskönt det måste vara att ligga och försöka se sexig ut på en motorcykel med ryggen på styret. Som hur man lyckats få Kims hår att blåsa åt fel håll. Hur mycket man skulle frysa om man låg så där 4real med köttnapparna i vädret. Hur stela deras omfamningar var - eftersom han bara kör och kör får hon stå för kramandet. Hur oäkta kyssarna känns (Michael Jackson-obekväma!).

Den typen av funderingar.

Och så i dag. James Franco och Seth Rogen har tråkigt på en filminspelning och kommer på att de ska göra en cover på videon, ruta för ruta. Med Seth i rollen som Kim och James som Kanye. Resultatet: en rysare! Men förbaskat rolig/hårig/skämmig. (Franco är ingen främling för parodier, han har gjort en tidigare tillsammans med Ashley Benson, som han senare bad om ursäkt för.)UPPDATERAT 26 NOV: Vonkis hörde av sig och hade länk till ett klipp där de bägge videorna ställts bredvid varandra:

7 kommentarer:

Vonkis sa...

Oj oj oj. Min mage värker av skratt. Jag vill vara kompis med Franco och Rogen.

Anna Thunman Sköld sa...

Och jag vill vara bästis med Jensen Ackles. Kan inte våra drömmar få slå in? Pretty please?

Anonym sa...

har hört att videon var usel men usel var nog för snällt att säga...vad tänkte de på? varför sa ingen hur dåligt video var?

de förtjänar parodin :P james franco♥

Anna Thunman Sköld sa...

Kanye försökte nog vara kitschig men i mina ögon misslyckades han helt. Ett spektakel!

Jeanette sa...

Haha, jag dör!! Vem kunde ana att James Franco hade sådana talanger? Och vem ok:ade Kanyes video. Jisses.

Anna Thunman Sköld sa...

Ja du, finns det något inte James Franco kan eller gör?
Jo, förresten, han kan INTE leda en Oscarsgala...

Anna G sa...

Franco och Rogen i all ära men deras parodi kom helt i skymundan pga chocken över hur katastrofalt dålig den riktiga videon var!!!