fredag 15 november 2013

Underbart är kort

Från och med i dag är jag inte längre med hos TVdags.se.
Beslutet var mitt, för jag insåg att jag var en mycket bättre TVdags-läsare än en TVdags-arbetare.
Så nu får ni dras med mig mer här igen.
I min trygga lilla hörna av Internetz.
Hos MovieZine fortsätter jag dock oförtrutet.

8 kommentarer:

Erika Strand-Berglund sa...

Och SOM jag tycker om dig här. Bra valt Thunman Sköld.

Ida sa...

Helt rätt. Även om jag uppskattar satsningen så känner jag mig helt kall inför Tv-dags. Din blogg känns betydligt mer personlig.

Kjell Häglund sa...

Det var nu inte därför Anna slutade hos oss. Snarare tvärtom. Om "personlig" betyder "en enda person" förstår jag såklart. Om det handlar om ton och hållning i texter och ämnen är det ju helfel.

Anna Thunman Sköld sa...

Erika: Du tycker om mig överallt ju :) Puss!

Ida: Min blogg blir per automatik mer personlig eftersom det bara är jag och mitt. Jag tappade mig själv hos TVdags, eftersom jag så himlarns gärna ville prestera mitt allra bästa hela tiden. Istället fick jag skrivkramp och det var då jag insåg att nä, vad sjutton, detta går inte.

Kjell och Johan som ligger bakom TVdags var otroligt förstående och fina och fattade precis. All heder till dom!

Så nu blir det väl boobies-inlägg för hela slanten igen :)

(Ska se Lost girl nu på tal om...)

Anna G sa...

Kände inte till TV-dags sedan innan. Var inne och tittade men klarade inte läsa för det var så enormt stort så det kändes som att se på en tennismatch när man läste :) Finns det månne någon inställning så man kan ändra på det?

Kan nog sätta mig in i hur du kände. Känslan när man tar beslutet är en väldig lättnad även om man kan vara lite besviken. Kul att ha dig här i alla fall!

Anna Thunman Sköld sa...

Ja, exakt så var det. När beslutet var taget och meddelat kunde jag bli mig själv igen!

TVdags är specialframtagen för att passa läsplattor om jag fattat saken rätt, därför storleken. Så det går inte att ändra storleken på datorn.

Och tack :)

Ida sa...

Kjell: hur kan en åsikt vara "helfel"? Ömma tår? Jag gillar helt enkelt inte upplägget än så länge, även om delar av det säkert kan tilltala mig. I mitt tycke känns det som ett försök att täcka in alltför mycket - sport! Dagens tv-tips! - och det känns bara spretigt för mig. Dessutom är det svårt ta till sig av något av personer vars smak man inte vet något om, och eftersom de är pass många gissar jag att det tar tid att lära känna dem.

Gillar heller inte att det är anpassat efter surfplattor, det värker i ögonen på mig - även när jag har läst på just surfplattan.

Det här är min åsikt, och är inte "helfel". Det finns säkerligen många som tycker precis tvärtom. Däremot gillar jag satsningen, och det kan säkert bli bättre längre fram, och därför lär jag fortsätta titta in då och då.

Sedan var det knappast så att jag påstod att det var därför Anna slutade skriva för er, som om det jag skrev vore en universal sanning. Det jag menade var att jag gillar att hon fokuserar på att göra det hon gör bäst - dvs att skriva i sin egen blogg.

Ida sa...

Jag finner det också tveksamt och rentav komiskt (om än mest tragiskt) att en sida som verkar vilja belysa genus har valt att samarbeta med en dömd kvinnomisshandlare, men det kräver en helt egen diskussion.