söndag 26 maj 2013

Istället för Game of Thrones: Game of DesksDet visas inget Game of Thrones i kväll i USA pga Memorial Day. Men som tröst finns denna parodi signerad Jimmy Fallon*. Lite lång, men med sina gyllene ögonblick. That's what she said.

Minns även Fallons möcke roliga Downton Abbey-parodi, Downton Sixbey

* Tack @master_mag för tipset!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste bara tacka dig för att du tipsade om Orphan Black för det är en av de bästa serierna jag har sett. Det händer saker hela tiden och man bara längtar till nästa avsnitt. Tatiana Maslany är en sjukt bra skådis:) Hade varit kul om du kunde börja skriva vad du tkr om varje avsnitt av de serier du följer:)

Anna Thunman Sköld sa...

Åh, vad roligt att du också älskar Orphan Black! Den hade ett svagt förstaavsnitt men sedan dess har den blivit sjukt bra och jaaa, Maslany borde få Emmysar för sina många roller. Hon gör dom alla perfekt - och med humor!

Tyvärr tror jag inte att jag mäktar med att skriva om alla serier jag tittar på, utan jag nöjer mig, i alla fall än så länge, med de här "Vad jag tänkt se vecka xx" där jag åtminstone luftar lite grann vad jag tyckt om veckans/förra veckans avsnitt. Dock försöker jag där hålla saker så spoilerfritt som möjligt så helt perfekt är det inte. Jag får fundera på en lösning. Seriedrottningen gör ju inlägg med veckans serier där hon mörklägger texten, kanske vore något för mig med, om jag gör ett urval av serierna, de som haft avsnitt som varit extra på nåe vis. Värda att skriva lite mer om, helt enkelt.

Jag återkommer, du satte griller i huvudet på mig :)

nicklas sa...

ROFL jo han är rolig mr Fallon :)

Anna Thunman Sköld sa...

Oh, yes!