måndag 25 mars 2013

Mina tv-förälskelser just nu

För drygt ett år sedan listade jag mina största tv-förälskelser. Då genom tiderna. Men jag tänkte göra en ny lista, som gäller NU, NU, NU! Jag blandar fiktiva och verkliga personer denna gång.

Okej, here goes!
Het som en crackpipa. Foto: AMC
Daryl Dixon, The Walking Dead
Daryl skulle givetvis varit med på min lista "Från ohet till hunk". Snacka om att ha gått från djupt impopulär till att få mitt hjärta att slå dubbelslag. Särskilt efter veckans avsnitt av TWD. Åh, Daryl!

Fem PLUS! Foto: Carl-Johan Söder/SVT
Åsa Avdic, Plus
Jag trodde aldrig någon skulle kunna slå Sverker Olofsson på fingrarna när det kom till att upprört fråga "ska det vara så här?" i Plus. Men Åsa är suverän! Och hon lyssnar till bullshitsvaren noga vilket gör att hon ALLTID ställer rätt följdfrågor. En påläst journalist, det är inte kattpiss dä!

*Klicka för större bilder* Kenzi, Tamsin, Bo och Dyson samlas i mitten. Foto: Showcase
Bo, Kenzi, Tamsin och Dyson, Lost Girl
Japp, jag är kär i en fyrkant. De är diametralt olika men har alla egenskaper som jag gillar. Mycket. Plus har tajta kläder. Ögonfest!

J'(t)aime. Foto: HBO
Jaime Lannister, Game of Thrones
Han är ett incestuöst svin, men av någon anledning älskar man ju såna... plus att i böckerna blir han en bättre man. En reformerad bad boy. Nomnom.

Cesare och hans lillsyrra.
Cesare Borgia, The Borgias
Han blir alltmer hänsynslös tyvärr, och därmed mer oattraktiv i mina ögon, men hans kombo av listighet och looks har än så länge förtrollat mig.

Mo money, mo problems. Foto: FX
Jax, Sons of Anarchy
Se texten till Cesare. Den gäller här med.

Denne man! Foto: CW
Dean Winchester, Supernatural
För lång och trogen tjänst... närå, han platsar allt ändå. Den ende som är med både på den här listan och på den för alla tider. Jag vill gifta mig med Dean! (Fast helst när all demonslakt är över.)

Look ma, ingen trasig tisha på denna bild! Foto: NBC
Adam Levine, The Voice
I kväll börjar den nya säsongen av The Voice och jag ser mest fram emot att få se Adam Levine i sina designertrasiga t-shirts igen. Förutom ren ögonfröjd har han alltid bäst grejer att säga och verkar genuint känna med och för sina deltagare.

För kung och fosterland.
Kung Arthur, Merlin
Mm... men han får inte le, då försvinner le sexiness direkt.

Country!
Juliette Barnes, Nashville
Hennes bitchfeja är redan ett gif-fenomen och hon är en av de största anledningarna till att jag tycker att varje Nashville-avsnitt är en tv-höjdpunkt i veckan. Juliette är ljuvlig! 

Bubblare: Raylan Givens, Justified och Leslie Knope, Parks and Recreation.

Till sist hoppas jag att Jack Davenport snart får en värdig roll, för honom vill jag alltid tråna efter, men inte i Smash, tack.

Pst. Kolla in Bradley James som spelar Arthur i Merlin som sig själv. Hawt!!


7 kommentarer:

februaribarn sa...

Jag brukar också fastna för bad boys, men Jamie Lannister? Nej, där går min gräns ;) Har f.ö inte läst böckerna.

Daryl däremot ;) Me like!

Henrik Bennetter sa...

Men, alltså, Anna. Vi måste prata om Daryls "frisyr". Det ser fördjävligt ut, alldeles för "tillrättalagt-rufsigt" för att vara postapokalyps.
Hoppas på betydligt mer risigt och tovigt framöver för att det ska vara trovärdigt.
Passar inte alls hans rollfigur.

Anna Thunman Sköld sa...

februaribarn: Jag kan till viss del hålla med om Jaimes olämplighet. Det stod mellan honom och Raylan i Justified. Men mja. Nu blev det så.

Men Daryl!! Mmm... GAAAH. Igen: reformerade bad boys = bäst.

Henrik: Henrik, Henrik, Henrik. Du har ju så rätt. Han har blivit för snygg! Men ändå. Den fåniga delen av mig själv vill att han ska fortsätta se ut så här och inte raka skallen eller dylikt. Vilket förmodligen skulle vara det lättaste om det hände på riktigt. Orka sköta en frisyr, liksom.

Josefin sa...

Kul lista! Håller med om att Åsa är bra och Dean såklart. I Game of Thrones finns det många karaktärer som man hatar och älskar på samma gång.

Anna Thunman Sköld sa...

Det är samma som i The Walking Dead, ungefär 50/50 som jag hatälskar.

Jessi sa...

Jag tycker inte alls man behöver välja mellan Jaime och Raylan. ;) Och du har ju väldigt bra smak vad det gäller karlar; Jax, Dean och Daryl hamnar lätt på min lista oxå!

Anna Thunman Sköld sa...

The more the merrier, säger du? Well, varför inte? ;)