lördag 16 mars 2013

Alltså, reklamerna för Carl Jr-hamburgare...

En munsbit för Heidi-ho? Foto: Carl Jr
Jag har gjort ett inlägg om detta tidigare, men det är raderat nu (TVplanetens tv-blogg RIP), och får nu anledning att göra ett till då Heidi Klum blir nästa kändistjej att göra Carl Jrs hamburgare sexiga. För nog verkar det som om konceptet här går ut på att sälja menyerna med hjälp av kvinnlig fägring? *ironi* Värst hittills är ändå Sports Illustrated-modellen Kate Uptons Super Bowl-version som jag bara kan se med skämskudden framme. Men Paris Hilton kommer nog som god tvåa. Hennes reklam från back in the day (typ 2009) handlar mer om biltvätt än mat, men när väl hamburgaren dyker upp så känns helt naturligt. Jag menar, vem skulle inte vilja kräla på det blöta betonggolvet framför sin bil och vräka i sig en gigantisk burger? Padma Lakshmi, Kim Kardashian och Audrina Patridge är andra tv-stjärnor som (troligen aldrig någonsin egentligen) äter sina Carl Jr-rätter med VÄLBEHAG!

UPPDATERAT 20 MARS: Nu finns en bakom-video med Heidi. Konceptet: Mandomsprovet.
Kate Upton:Paris Hilton:Padma Lakshmi:Audrina Patridge:Kim Kardashian (obs, reklam för sallad, "for who says salad's can't be hot"):Men jag måste erkänna att jag blev sugen på Padmas baconburgare... mmm...

6 kommentarer:

Ida sa...

Åh herreguuuuuuuu, vad pinsamt! Men jag måste medge att jag också blev sugen på Padmas burgare. :O

Förresten, har du sett Firefly? Eller har du kanske något annat att tipsa om för att stilla mitt scifisug nu när jag har sett hela BSG? Jag har inte tittat på scifi alls förut, men föll pladask, och nu känns det som om jag är tillräckligt initierad för att svälja det mesta. Som är välgjort iaf. Star Trek känns ju givet, men det finns så många avsnitt att det känns hopplöst nästan - VAR SKA MAN BÖRJA?!

Anna Thunman Sköld sa...

Åh, Ida... du har så mycket HÄRLIGT framför dig!!

Du ska mos def se Firefly och den ihopknytande långfilmen Serenity. Sååå bra.

Jag började se Star Trek: Voyager och såg sen Enterprise. Först därefter började jag kolla på Star Trek: Next Generation. Jag skippade gammel-serien helt.

Stargate-serierna växer på en. Har själv tänkt se det jag missat i Netflix.

Babylon 5 rekommenderas av många.

Nu tar jag bara sci-fi med rymdtema, annars finns ju Dr Who, Fringe, Continuum (ny serie, gått en säsong) och typ Arkiv X och The 4400.

Just ja, en serie som jag gillade mycket och som bara gick en säsong: Invasion!

Sen finns en omtalad sci-fi-miniserie av Spielberg som heter Taken (inte att blandas ihop med Liam Neeson-actionrullen). Den har åldrats en del märkte jag när jag såg om den nyligen men den har ff en del bra egenskaper.

Puh. Men börja med Firefly!

Ida sa...

Åhå, tack så hemskt mycket för alla tips! Har följt dig sporadiskt i en herrans massa år, och vill bara säga att jag verkligen uppskattar att du inte är lika pretentiös och elitistisk som många andra "proffstyckare". Herregud, klart att man gillar att varva Breaking Bad med lite skräp-reality ibland!

Det var rymd-scifi som jag tänkte på, det andra intresserar mig nog inte så mycket. Förutom Arkiv X som jag ÄLSKAR!

Jag tror att jag fortsätter med Firefly till att börja med, även om det känns trist att det inte blev mer än en säsong.

Angående Star Trek så kan man väl gå direkt på TNG? Det finns ju ändå avsnitt så att det räcker och blir över, menar jag. Har tänkt se det ett tag nu, delvis för att Michelle Forbes är med (pga SNYGG).

Finns det mer av Stargate än Universe på svenska Netflix? Jag använder mig av den amerikanska, och även om man kan ändra så är det lite...jobbigt, om det skulle vara i onödan.

Återigen, tack!

Ida sa...

Amerikanska Netflix visar just nu bara Stargate Universe, alltså.

starbaker71 sa...

åhh....jag älskade oxå Invasion!
Synd att den bara fick en säsong.
Sen kom jag att tänka på Surface som jag oxå tyckte va bra men kanske inte lika mycket Sci-Fi i den!
Taken tycker jag va helt otroligt bra, att man får följa familjerna genom så många decennier va intressant. Måste se om den!! :-)

Anna Thunman Sköld sa...

Ida: Svenska Netflix har både Stargate: SG1 och Stargate: Atlantis. Dock inte Stargate: Universe.

starbaker 71: Intressant att se om du tycker Taken håller. Jag älskade den också första ggn jag såg den men den hade verkligen åldrats tyckte jag nu.