tisdag 5 mars 2013

Vad jag tänkt se vecka 10

Rachel har skaffat lugg och Rodger... eyeliner? Dags för efterlängtad ny säsong på onsdag! Foto: Bravo
Oj, vad serier jag gav upp förra veckan! Hej då och tack för kaffet sade jag till Smash, Banshee, Zero Hour (som dessutom lades ner, fick jag veta i lördags) och Cult. Det finns för mycket bra tv därute för att jag ska plåga mig igenom sånt jag bara halvgillar. Arrow däremot har jag inte släppt helt. Jag ska se ikapp sen. Och på tal om att se ikapp såg jag Ben & Leslies bröllop i Parks and Rec och fick fram en tår i ögonvrån. De är så fina! Alltså allihop!

Sen tog Top Chef, Ripper Street och Black Mirror slut för den här gången. Top Chef fick en rättmätig vinnare, Ripper Street kommer tillbaka med en andra säsong nästa år och Black Mirrors två sista avsnitt gjorde mig grymt besviken. Det började ju så bra...

Vikings hade premiär i söndags och den hade en urtråkig pilot, se min recension via länken här nedan. Sen hade jag tänkt skippa - vad som beskrivs som ett gangsterdrama - Red Widow, men Kjell HäglundWeird Science fick mig att tänka om, han tyckte piloten var toppen. Vi får la se om jag håller med. Högt upp på min pepplista för den här veckan är annars återkomsten av The Rachel Zoe Project och Grimm

Veckans tv-serier:
Vikings - premiär! Se min recension HÄR!
Red Widow - premiär!
The Rachel Zoe Projekt
- säsongsstart!
Grimm
- tillbaka efter vinteruppehållet!
Lightfields
- började bra och väldigt likt Marchlands.
Ultimate Soldier Challenge

Kourtney & Kim take Miami
Lost Girl
- har fått en fjärde säsong, yay!
Southland - satan, vad bra det är!
The Walking Dead
- satan, vad bra det är!
The Americans
- satan, vad bra det är, min recension HÄR!
House of Cards
- satan, vad bra det är, min recension HÄR!
RuPaul's Drag Race

The Following - startar i TV4 på söndag och har fått en andra säsong, min recension HÄR!
Girls
Californication
- ligger efter!
Bones
Person of Interest

Cougar Town

Dual Survival

Justified


Project Runway
Face Off

House (dvd)
- nu säsong 6.

I gammelteven/Playkanaler:
Plus - (SVT1)
Merlin - (SVT2)
The Amazing Race - heja snowboardproffsen! (TV6)
Big Love -
ff världens bästa feelbad-tv... (SVT2)
Bored to Death 
- bara ett avsnitt kvar nu :( (SVT1)
Top Model Sverige
- hur kan man inte känna till Madonna? *upprörd* (TV3)

6 kommentarer:

Danjel sa...

Gillade du inte Cult? Jag tycker den är bra, än så länge. Kanske känns lite kliché ibland men helt klart sevärd. Men visst måste man prioritera när det finns så mycket att se. Dygnet har ju bara 24 timmar :)

Jag frågade tidigare vad du tyckte om Warehouse 13, och nu har jag sett ikapp alla säsonger. Kändes som en halvt underhållande serie att se när jag inte hade annat att göra - dom första två säsongerna. Sen vände det. Till det bättre! Nu är jag helt fast och kan knappt hålla mig till dess att säsongen drar igång igen.

nicklas sa...

Know the feeling, lade själv bort Banshee(efter Ännu en oprovocerad sex/naken scen... VAAA sa jag Det????) och Zero hour ...
Håller för fullt på att se om NCIS från början. Bones och NCIS påminner ju starkt om varandra. Betydligt mer komiska inslag gentemot alla CSI och liknande. Gillas skarpt.

Grimm... äntligen.
kul med en säsong 2 på Following

Anna Thunman Sköld sa...

Danjel: Jag lade ner Cult för jag kände att jag inte klarade av mer än en sektserie. The Following började först och nu följer jag den. Det är mycket möjligt att jag tar upp Cult i sommar, om den får fortsätta (den har redan fått flytta sig i tablån från onsdagar till fredagar, aldrig ett gott tecken), när jag fått lite avstånd till The Following.

Ang Warehouse 13 - vad kul! Jag ska ju precis börja med säsong tre!

Nicklas: Hahaha, ja, det blev för möcke med Banshee, good call där ;)
NCIS såg jag en del på förr, men fastnade aldrig. Jag tror att nästa Bones-liknande serie jag kommer se är Castle. Den har legat och lurat på mig lääääänge.

Och YES! Grimm! Den är ju så bra!

Diana sa...

Arrow som är så bra :D
Jag och min sambo fastnade på direkten och övergav den direkt på tjock TVn och såg ifatt efter USA istället :P Så nu längtar vi efter varje avsnitt här hemma varje vecka! :)

Stekspaden sa...

Va? Tyckte precis tvärtom när det gäller Black Mirror. Första avsnittet var lite halvsegt medan framför allt andra var helt superbt bra.

Anna Thunman Sköld sa...

Diana: Ja, alltså, jag älskade de första avsnitten av Arrow men sen tyckte jag det segade ur och Oliver så jäkla träig och hatade den gröna makeupen, men som sagt, jag har inte givit upp den, utan tänkte se ikapp snart.

Stekspaden: Haha, där ser man. Smaken är olika. Men det verkar som om många håller med dig om andra avsnittet.