söndag 24 mars 2013

Low Winter Sun - en ny The Shield?Är detta nästa The Shield, månne? Jag hoppas innerligt det, för saknaden efter Vic Mackey är stor. Low Winter Sun, som bygger på en brittisk föregångare, ska visas - troligen direkt efter finalen av Breaking Bad - i tio delar på AMC i sommar och i huvudrollen ses Mark Strong, mannen jag sett i vad som känns som hundra filmer och först nu lärt mig namnet på. Det handlar om korruption, hämnd och mord.
Visst får man värsta bästa känslan av promon?

2 kommentarer:

Jessi sa...

Verkar ju absolut värt en koll! Fast frågan är ju om nån serie nånsin kommer vara lika bra som The Shield... Förresten du som vet allt om tv; jag har aldrig sett Breaking Bad, det känns som att man nästan måste det va? Å andra sidan gillar jag varken Mad Men eller Dexter som ju oxå verkar va sånadäringa "måste gilla"-serier...

Anna Thunman Sköld sa...

Jag tycker Breaking Bad är fantastiskt bra tv. Jag tror absolut du kan gilla den, den är både otäck och dramatisk men tar ändå inte bort fokus från familj och vardag. Den är mer åt The Shield-hållet än Dexter. Mad Men tog tid att gilla, men nu älskar jag den.