tisdag 18 februari 2014

Vinnare i Supernatural-tävlingen (och favoritsäsong)


Wow, vad kul det var att få så många initierade Supernatural-fans åsikter om bästa säsongen. Kort sammanfattat kan man väl säga att säsong 4 och 5 stod högst i kurs. Hos mig med. Men som några av er sa: alla säsonger har sin charm - och det kan jag hålla med om. Till och med säsong 6 hade ett par bra ögonblick har jag för mig (även om jag för mitt liv inte kan komma på dom nu, måste googla sen...).

Och ni, precis som jag, verkar ha fallit hårt för Ruby. ORIGINAL-Ruby that is. Spelad av Katie Cassidy. Hon var ny för mig då och jag älskade hennes Ruby. Jared P:s blivande fru var verkligen ingen höjdare, men vi får väl vara glada för att de två hittade varandra i alla fall.

Jag är inte lika kär i Castiel som ni verkar vara men att han blev en tillgång för serien är jag med på. Sen undrade en av er, Danjel, vilket Spn-avsnitt jag tycker är sämst och det kan jag omöjligt svara på. Jag minns sällan de dåliga. Eftersom jag ser så himla mycket på tv måste jag radera hårddisken i min skalle rätt ofta, vilket lett till att jag har google att tacka för vääääldigt mycket numera. Dock älskade jag The French Mistake. Det minns jag!


Bara av att prata om Supernaturals förtjänster gör att jag blir grymt sugen på att se om den från början. Jag har aldrig sett något avsnitt två gånger. Och den finns ju på Netflix *applådåskor*.

Okej. Nu till vinnaren och det rätta svaret. Japp, ni hade alla rätt: Den gulögda demonen Azazel låg bakom mamma Winchesters onda bråda död. Och vinnaren blev...

JOLINE JACOBSSON I ÖREBRO!

Stort grattis! *tut tut* 
Tidningen kommer på posten!

5 kommentarer:

Joline sa...

Sicken trevlig onsdagsöverraskning. Ska riktigt gotta ner mig i tidningen när den kommer, tack för vinsten!

Danjel sa...

Jag älskade också The French Mistake. Ett riktigt bra avsnitt där alla verkade ha riktigt kul.

Men det här med dåliga avsnitt. Ett av de absolut sämsta enligt mig är avsnitt 6.09 Clap Your Hands If You Believe. Leprechauns som jobbar i en klockverkstad! Inte nog med att själva avsnittet är tråkigt, utan det är också riktigt dåligt gjort. Specialeffekter från 80-talet! Jag kommer ihåg att jag nästan var arg efter att ha sett avsnittet.

Det finns andra avsnitt som varit dåliga, riktigt dåliga. Men det är bara avsnitt 6.09 som har gjort mig arg.

Anna Thunman Sköld sa...

Joline: :)

Danjel: Självklart säsong sex också. Den sämsta säsongen. Jag kollade på YT på trailern för avsnittet och blev lite förbannad bara av att se den. Det känns som en parodi!

Mia sa...

Hmmm mina favoriter är 2 & 4. Tycker inte riktigt 5 höll samma klass och sen avslutades ju den med det absolut sämsta avsnittet i Spns historia. Är verkligen inget fan av Swan Song. Bläää va dåligt det är.

Anna Thunman Sköld sa...

Ja, många gillade säsong två också - jag med! Men fyran och femman fick flest röster av de jag fick in.

Nu när jag tänker på det undrar jag om inte första avsnittet av säsong sex inte är ett av de sämre. Det kändes så krystat alltihop då. "Hej, vi skulle ha lagt ned i förra säsongen men nu fick vi visst fortsätta fast utan vår ordinarie showrunner, jaha, vad ska vi hitta på dårå, den som kommer på bästa idén får ett sexpack öl."