söndag 29 december 2013

Hej, jag har fått en OMÖJLIG uppgift...

My main man. Foto: HBO
... av signaturen "dav" - som skrev i en kommentar att det skulle vara kul att se hur jag placerar mina 15 bästa HBO-serier. Det tyckte jag med och började tänka. Och nu ÄR DET KRIG I SKALLEN! Herregu, så många serier som fajtas om samma positioner och hur högt ska jag egentligen placera Carnivàle som var en fantastisk serie men som inte fick ett riktigt slut och därför kanske inte borde vara lika högt upp som... exempelvis Six Feet Under?

Och var hamnar serier som Bored to Death, Eastbound & Down som jag älskar men som är lättsammare än Tell Me You Love Me och Big Love. Sen skäms jag över att inte ha sett In Treatment eller Treme, för dessa kan jag ju inte placera in alls.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Men i morgon ska jag banne mig få ihop nåt. Och en sak är helt klar: etta blir i alla fall The Sopranos.

Ni kan ju fundera på hur era topp 15-listor skulle se ut. Och kom inte och säg att det är LÄTT!

3 kommentarer:

Calle sa...

Det är klart att det är ju några serier man har missat som man misstänker borde förtjäna en plats. Men åtminstone 2/3 nedan ser jag som givna.
Wire
Sopranos
Deadwood
Six feet under
Oz
Rome
Entourage
Curb your
Flight of the conchords
Kids in the hall
In treatment
Sex & the city
Newsroom
Big love
Eastbound & down

Anonym sa...

låter lika omöjligt som att välja ens absoluta favoritlåt =O

Anna Thunman Sköld sa...

Calle: Ja, du har inte fel. Många där i din lista ska vara med. Frågan är bara VAR. Men sen är det ju några osedda från min sida också, vilket iofs är kul för då har jag något att ta igen sen.

puzzlemoon: JAG VEEEEEET!!! *yl*