fredag 27 december 2013

Det här att The Americans-stjärnorna dejtar?

Såg på People att folk misstänker att Keri Russell och Matthew Rhys har börjat dejta. Hon är nyskild och i ärlighetens namn vet jag inte mycket om Rhys alls. *googlar as I write*

Jag är inte mycket klokare efter att ha googlat. Mer än att jag undrar om han kanske är gay. Det enda jag får upp är att han sägs ha dejtat Sienna Miller 2007 och att han och skådiskompisen Ioan Gruffud delade lägenhet i tio år, och var dennes best man när Ioan gifte sig. Han var också best man när hans Brothers and Sisters-kollega Dave Annable stadgade sig. That's it.

Nåja, hur det än är längtar jag efter säsong två av The Americans, om det undgått någon. 26 februari i FX.

4 kommentarer:

Jessi sa...

Matthew R har jag sett som Mr Darcy några kvällar i rad nu, i "Death comes to Pemberley". Sista avsnittet ikväll. Har börjat kolla på Fringe nu, bara några avsnitt än så länge men jag tror jag gillar't!!

Anna Thunman Sköld sa...

Var den bra? Alltså Mr Darcy-serien? Erkänner att jag är småsugen på den!
Gillar Rhys MUCHO!
Hoppas du kommer in i Fringe, jag är heeeelt fast nu :)

Jessi, igen sa...

Jag gillar ju ett härligt kostymdrama varje dag i veckan (P&P, Jane Eyre, Cranford, North&South - älskar't!!)och även om detta förmodligen inte kommer hamna bland dom andra i filmhyllan så var den helt ok. Han gjorde inte bort sig, passade riktigt bra som Darcy tycker jag. Däremot hade jag svårt för frun hans, även om jag sett skådisen i annat där hon varit bra, men hon passade inte som Lizzie Darcy enligt mej. Men värt en kik!

Anna Thunman Sköld sa...

Thanks for da input, Jessi!