torsdag 26 december 2013

Drinkspel och tv

DRICK!
För många herrans år sedan hade jag hand om TV4:s sajt för älskade serien Alias. Varje vecka skulle jag hitta på nåt skoj att skriva om och då gjorde jag ett drinkspel. Fast det gick inte för sig så jag ändrade allt till att handla om träning. Typ varje gång Sydney har peruk - gör fem situps... den stilen.

Nu när jag som besatt kollar på Fringe (ett avsnitt kvar av första säsongen) och ser ikapp Person of Interest (säsong tre) slår det mig gång på gång vilka bra drinkspel de här serierna skulle ge.

Givetvis finns det väl redan såna om jag skulle googla, men det jag utan att tjuvkika skulle ha med i ett drinkspel om Person of Interest är att ta en rejäl sup* varje gång vovven Bear är med och Finch och/eller de andra pratar om honom.

I Fringe skulle jag shota loss* varje gång Walter pratar droger.

(I HBO-serier skulle man bli asplakat om man drack varje gång ett par nakna kvinnobröst dök upp...)


SKÅL!

*eller göra situps...

6 kommentarer:

Dennis sa...

När Walter pratar droger! Haha...

Anna Thunman Sköld sa...

:D :D :D

Veronica sa...

Oh Alias, det var tider det! Saknar den och tänker på serien fortfarande då och då.. Saknar också Buffy, Dollhouse och Dark Angel bland många andra...

Anna Thunman Sköld sa...

Jag har Alias-boxen här hemma och funderar på att se om. Började för nåt år sen men min man lessnade, vilket jag kan förstå för i början är det lite lätt... amatörish. Men det blir ju så mkt bättre sen!

Veronica sa...

Jepp men tänk att Buffy var det ju likadant med och sen blev det ju fab!

Anna Thunman Sköld sa...

Tru dat!