lördag 20 september 2014

Christina Hendricks säger mjau


Och jag säger mja.
Sheba har anlitat Mad Men-stjärnan till sin senaste reklamfilm och låtit henne jämföra kvinnor med katter. Hendricks är va-va-voom och hennes klyfta magnifik men HALLÅ, 50-talet ringde och ville ha tillbaka sin kvinnosyn!

Kanske är det tänkt som ett skämt, en lek med könsroller, men det funkar liksom inte i dagens PK-samhälle. Särskilt inte som allt avslutas med att det ringer på dörren och man underförstått ska förstå att det vankas middag och intimiteter. Om man inte hajade vinken förtydligar Hendricks med ett "mjau" rätt in i kameran. Här ska förföras! Vägen till mannens hjärta går via magen!

Just ja, det handlade om kattmat...

[Sigh]

4 kommentarer:

erikakanberika sa...

haha en sån jättekonstig reklam! alltså eww på så många sätt. sex och kattmat går verkligen absolut inte ihop på något sätt.
men Christina är ju MIJAU! så jaja.

Anna Thunman Sköld sa...

Hennes röst får mig att spinna :)

Jessi sa...

Ooookej...sex och kattmat är kanske inte en självklar kombo. Fast jag kan ju slänga på mej värsta urringade klänningen och höga klackar imorron bitti vid 5-tiden när Virus vill ha mat och se hur det funkar! Vem vet, det kanske står en snygger karl och knackar på dörren? Återkommer om detta!

Anna Thunman Sköld sa...

Glöm inte att "grooma" dig, Jessi! ;)