fredag 9 maj 2014

Lindsay Lohan-dokun till Kanal 5Jag måste tipsa om den här. Lindsay Lohans dokumentärserie som gjordes för Oprah Winfreys tv-kanal Own i regi av filmaren Amy Rice.

Den skulle skildra Lohans första år i nykterhet efter ha varit på rehab för umfte gången. Jag kan tänka mig att Lindsay tänkte två saker när hon tackade ja.
1) Pengar! (OWN står för många av hennes utgifter inser man när man ser serien)
2) Chans att visa upp sig för framtida regissörer.

Och ja. Pengarna fick hon ju. Men i övrigt gjorde den här dokun hennes karriär mer illa än nytta. Och hon har bara sig själv att skylla. Allt i hennes liv är bara kaos och cigaretter. Hon har en assistent men han vågar inte ställa krav utan låter henne hållas. Detta innebär att hon 9 gånger av 10 kommer försent till uppgjorda möten. Om hon alls dyker upp.

Det finns inget som gör mig mer irriterad än folk som inte respekterar ens tid. Att komma försent är att slösa med en annan människas tid - och i Lindsays fall många människors tid. Sånt har jag verkligt svårt att tolerera! *lyfter lavetthanden* 

Sen fattar man att hennes mamma Dina är en total egomaniac och mer tänker på sin egen karriär än på sin dotters hälsa. Det är ganska obehagligt att kolla ibland, för som någorlunda sund utomstående vill man liksom bara hoppa in i tv-rutan och ställa saker till rätta och typ försöka uppfostra både mamman och dottern.

Men som vanligt när tragiska livsöden visas i realityformat är det bra tv. Cyniskt, jag vet, men sant. Så ni som missat den, ta chansen att se Lindsay i Kanal 5 (och förfäras). Premiär 4 juni klockan 20.00.

6 kommentarer:

Veronica sa...

Jepp, har just sett sista avsnittet. Snacka om att hon har noll kontakt med verkligheten.. Man undrar om alla skådisar beter sig sådär over there... Hon lär ju inte få göra fler (eller ja bättre filmer) efter det här...

Anna Thunman Sköld sa...

Jag läset nånstans att det där med missfallet som hon anger som skäl till att hon var "besvärlig" mot kamerateamet bara var hittepå för att vinna sympatier.

Jag hoppas det inte stämmer för hej, snacka om nytt lågvattenmärke.

Och måtte inte alla vara såna!! Jag vill inte tro det :(

Veronica sa...

Jag tror det var hittepå tyvärr.. Tycker man ser när hon ljuger under seriens gång (hon börjar flacka med blicken och ler innan hon börjar tala) och då känner i alla fall jag i maggropen att det inte känns äkta..

Anna Thunman Sköld sa...

Haha, vilken koll! Värsta experten! Och jag tror dig. Det känns så mycket som en lämplig efterhandskonstruktion.

Anonym sa...

Aa ni vet ju allt era jävlar. Tror att ni e så smarta, haha. Puckade ni e, hur kan ni få magkänsla att hon ljuger, ellerr se på henne när gon talar sanning eller ej, ni känner ju inte personer, era viktigpettrar. Hon kommer göra succe fortfarande, i know dat ;)

Anna Thunman Sköld sa...

Det vore ju toppen om hon gjorde en vettig comeback. Jag tror inte att dokumentärserien gjorde särskilt gott dock för hennes rykte.

Sen huruvida hon ljög eller inte är givetvis rena spekulationer från vår sida.