fredag 16 maj 2014

The CW:s Oscarsselfie-kopia

Känner ni igen alla?
TGIF!

6 kommentarer:

Jessi sa...

Jovars, det där ser väl ut som diverse löst folk från Arrow, Vampire Diaries och Supernatural såklart! Och Jensen med skägg, man tackar! :-) Tack för länken förresten, till Aussie Bo.

Matilda sa...

Tycker oscarsselfien var snäppet gulligare, alla såg så härligt genuint glada ut på den och kändes så spontan :D Lite väl mycket posande på den här kanske ;) Eller så är jag kinkig haha.

Anna Thunman Sköld sa...

Jessi: Jensen... alltid överst på min lista. Och varsågod!

Matilda: Ja, originalet är bäst! Och egentligen är jag rätt less på alla som försöker göra sin egen, men eftersom det var härliga hunkar som jag gillar så gjorde jag ett undantag :)

Jessi, igen sa...

Ok, helt off topic för detta inlägg men jag har börjat titta på dom australiensiska bagarna och jag gillar't!! Känns lite mer laid back fast domarna är tuffa ändå. Och man bråkar inte med den kvinnliga domaren... Värt en koll, absolut.

Anna Thunman Sköld sa...

Åh, skoj! Då ska jag ta mig an dom när jag är klart den brittiska. Har precis påbörjat den fjärde säsongen. Nivån ä redan nu sjukt hög!

Jessi, igen sa...

Jag är oxå på säsong 4 av den brittiska, den följer jag faktiskt i gammeltv:n, tro't eller ej! ;) Håller med om nivån, fruktansvärt duktiga.