torsdag 3 oktober 2013

Intryck av Trophy Wife, The Michael J Fox Show och The Crazy Ones

Trophy Wife. Foto: ABC

The Michael J Fox Show. Foto: NBC

The Crazy Ones. Foto: CBS
Jag insåg när jag sett Trophy Wife, The Michael J Fox Show och The Crazy Ones att jag inte gillar familjekomedier. Men om jag ska välja en av dom så lutar det åt Trophy Wife.

Trophy Wife har Bradley Whitford och Malin Åkerman. Bägge gillar jag. Måste vara en rätt mäktig känsla för Åkerman att ha startat i en biroll i Lisa Kudrows underskattade The Comeback och nu bära en komediserie på egen hand. Och hon gör det bra, enligt min mening. Sen har jag sjukt svårt för tonårsungarna och den flummiga ex-frun (Marcia Gay Harden däremot är grym!) men minstingen är charmig och well, jag har inget emot den här serien alls. Den är snäll mot magen, så att säga. Redan nu på tisdag börjar Trophy Wife i Kanal 5, för den som vill se den i gammelteve!

The Michael J Fox Show var det inte heller några större fel på men jag kände bara ett stort ointresse. Mellanmjölk. Lagom. Förväntad. En sån där komediserie som man kan se rullande på någon av reklamkanalerna i åratals. Så inget för mig.

The Crazy Ones var mest plågsam. Jag måste nog sluta se serier med Sarah Michelle Gellar överhuvudtaget. Det är problemet när man (läs hon) gjort sitt livs roll redan (läs i Buffy). Dessutom måste man äääälska Robin Williams alla manér och röster och håriga händer för att stå ut. Och jag upptäckte att ett avsnitt var alldeles tillräckligt för att jag inte skulle vilja ha mer utav något av dessa attribut.

Sen har jag fått uppmaningar om att se Moms och några andra nya komediserier. Jag lägger dom åt sidan ett tag. För jag är helt enkelt inte på familjekomediernas sida. Även om jag kommer att fortsätta titta på Trophy Wife ett tag. 

6 kommentarer:

Mikaela sa...

Måste fråga. Har Don´t trust the bitch in ap. 23 börjat igen eller slänger dom bara ut avsnitten som är kvar? För det slutade väl bara mitt i som jag minns det? Vet du? Har märkt att det kommer ut nya avsnitt på nätet.

Papa sa...

Jag hoppades verkligen på Trophy wife bara för att jag så gärna vill se Josh. Kul att femman är så snabba.
Ska mos def kolla.
@Mikaela . ABC släppte väl de återstående avsnitten på nätet i våras om jag minns det rätt.

Anna Thunman Sköld sa...

Men åh, så skrev jag en kommentar och så försvann den...
Anyho. Mikaela: Papa har rätt! Precis så var det.

Papa: Jag hoppas du gillar, jag tycker åtminstone bättre om den än de andra som visats (och jag sett). Vet inte om jag ens törs se The Millers...

Mikaela sa...

Aha, det har jag missat. Blev så förvånad när de dök upp nu.

Vonkis sa...

SMG, mitt sorgebarn Nu får vi hålla tummarna för Bradley Whitford istället då.

Anna Thunman Sköld sa...

Jaaa, Vonkis! Det är för sorgligt att hon inte hittar något BRA att spela i. Jag vill henne så väl, men både Ringer och det här... är inte lyckade projekt...
Men Bradley levererar :)