torsdag 10 oktober 2013

Första intrycket: The Tomorrow People

"Stopp! Titta inte på fler avsnitt - vi suger!"
Okej, jag hade inga större förväntningar på The Tomorrow People (The CW) men... isch. Det var värre än jag trott. Mest för att jag som tittare känner mig idiotförklarad.

Eller...

* ska jag bara köpa att den asträige snubben i huvudrollen, yngre kusin till Arrow-stjärnan Stephen Arnell, går i high school när han ser ut att vara närmare 30 (han är 25)?
* om de nu är så bra på att teleportera varför gjorde inte killen i öppningsscenen det redan från början då, vavava?
* bara för att man kastar in massa ärtiga replikskiften med populärkulturella referenser betyder det inte att det automatiskt blir coolt och Buffyesque. In fact, det blir allra oftast tvärtom.
* ENOUGH med the voiceovers, CW!
* Varför gav Mark Pellegrino inte träbocken sprutan, det skulle ha tagit en tiondels sekund? 
* Mark Pellegrino måste btw ta semester snart eller hitta en långkörarserie. Han var varit med i typ alla serier jag någonsin sett... Lost, Supernatural, Being Human (US), Revolution, Grimm, Person of Interest, Castle, Chuck, The Closer, Breakout Kings, CSI: Miami, The Mentalist, CSI, Ghost Whisperer, Dexter, Prison Break... men alltså listan håller på i evigheter!

Ne, detta är SÅ INTE MIN PÅSE. Jag ser mer fram emot The 100 i samma kanal, premiär i januari.

3 kommentarer:

cornelia. sa...

jag har inte sett piloten än, men jag tror att jag kommer komma till samma slutsats som dig. vi har ganska så lik tvseriesmak. (känner mig bara lite som en stalker när jag säger så!) har generellt blivit besviken på de hypeade serierna den här säsongen (shield och blacklist i synnerhet.) den enda som jag verkligen fastnat för hittills är sleepy hollow. men jag sätter också mitt hopp till the 100.

Anonym sa...

Jag gillade serien så jag kommer fortsätta titta men jag håller med om han som ser ut 30 och spelar en high school elev

Anna Thunman Sköld sa...

cornelia: Hihi, vad kul att vi tycker så lika. Sleepy Hollow är också den serie jag fastnat mest för av höstens utbud så här långt. Eller, jag gillar Masters of Sex och Hello Ladies också men de två måste man ladda för att orka se. SH är bara att tuta och köra :)

Anonym: Jag kan ju glädjande berätta för dig att serien fått en hel säsong, så du har att titta på ett bra tag till!