tisdag 20 augusti 2013

Den gången när Alexander Skarsgård var helt naken i Åre...

*klicka för större bild*
Okej, utan att *spoila* så var det säsongsavslutning av True Blood i söndags och en av de roligaste och mest WTF-aktiga scenerna innehöll en helnaken Alexander Skarsgård i en solstol i Åre.

Japp, i en kort sekund får man se mandomen. The Lem. Så självklart går hela internetz bananer. Jag skrattade gott när jag såg scenen och ännu mer när jag läste en klart *spoilrig* artikel om vad som komma skall i nästa säsong och huruvida det var svårt att få ASkars att lätta på förlåten.

Spoilerfritt parti kopierat här vad showrunnern Brian Buckner hade att säga om saken:

TVLINE | What kind of behind-the-scenes conversations took place prior to shooting?
Alex Skarsgard was the coolest camper in the world. There’s no conversation with him. He’s Swedish. They’re naked all the time.
As a matter of fact, when I saw what we had on camera I sent him an email that said, "We’re going to lock picture. Are you OK with this?" He said, "No problemo." That was the conversation. It couldn’t have been easier.

Nä, nu måste jag gå och vara naken. Jag är ju svensk.

UPPDATERAT 21 AUGUSTI: Nu har EW.com tagit reda på vad det var för bok Eric/ASkars läste där i solstolen: Den allvarsamma leken av Hjalmar Söderberg. Ett utmärkt val!

8 kommentarer:

februaribarn sa...

Haha, inser att jag nog måste se den senaste säsongen iallafall :o) har bara sett det första avsnittet än.

Anna Thunman Sköld sa...

Du får lida dig igenom en del skitavsnitt men, men... ;)

Vonkis sa...

Har bara sista avsnittet kvar att titta på men vet inte om jag vågar. Ngt säger mig att jag inte kommer gilla slutet :-/

Anna Thunman Sköld sa...

Mm, det finns en del att diskutera ang det. Men jag måste ändå säga att jag blev sugen på fortsättningen.

Jessi sa...

Jag läste oxå den intervjun och skrattade gott!! :) Men det är klart, alla vet väl att vi svenskar näckar lite hursomhelst... ;) Och håller med, ingen höjdarsäsong, men ska bli spännande att se hur dom fortsätter.

Anna Thunman Sköld sa...

Haha, ja, vi kommer alltid få leva med "den svenska synden"... Hela det där 6 månader senare kändes så krystat men ja, gillar storyn med sjuka vamps och vad de kan ställa till med.

Mia sa...

Jag skrattade gott åt en tråd på imdb-forumet för True Blood som hette "Alex's penis" som var över 20 sidor lång och det diskuterades hej vilt huruvida han var tillräckligt välutrustad eller inte och vilken storlek som är bäst.

För övrigt måste jag säga att det Åre som Eric var i inte riktigt ser ut som det Åre som jag är van vid ;)

Anna Thunman Sköld sa...

Alltså... 20 sidor?? Men ooooorka! Folk är så eh... engagerade!
Nej, jag kan förstå om det där Åre-t inte liknar det riktiga stället :)