fredag 16 augusti 2013

Joan Rivers går till sängs med Alyssa MilanoJoan Rivers har tydligen en webbshow kallad In bed with Joan. Om detta hade jag ingen aning förrän min twän Nicklas skickade en länk till ovanstående intervju med Alyssa Milano. Gillade man inte Alyssa innan (och det gjorde jag) vågar jag garantera att man gör det efteråt. Precis som Joan säger i slutet: hur kan någon som varit i branschen så länge fortfarande vara så opåverkad och skön?

Det finns 23 eppar och flera intressanta sänggäster (även om Alyssa är den enda som faktiskt haft pyjamas på sig): Jim Rash (Community), Aisha Tyler (Archer), Gary Busey (!), RuPaul, Sarah Silverman och Kelly Osbourne. Och Amy Poehlers nye squeeze Nick Kroll!

Let's get it on!

4 kommentarer:

NicklasBoman sa...

:) Jag kan inte ta åt mig all ära, jag hittade den då jag följer @alyssa_milano på twitter :)

har inte hunnit kika på nått annat avsnitt, men några avsnitt av In Bed with Joan skulle man nog sett.. typ det med Gary Busy t.ex han är ju bara för rolig att lyssna på...

Anna Thunman Sköld sa...

Det var du som skickade länken så äran att jag såg det är helt och hållet din :)
Men tack även till Alyssa Milano då!
Ja, jag ska se alla som jag nämnde här ovan. Busey lär ju vara en klassiker!

Anonym sa...

Har du sett serien Roswell? Såg att den fanns på netflix men har aldrig sett den innan och undrar om det är värt o börja?

Anna Thunman Sköld sa...

Anonym: JA!!! Den ska du verkligen se. Gu, vad jag älskade den. Men det är en ungdomsserie bara så du vet. Inte för att det nånsin hindrat mig :)