fredag 28 juni 2013

Kärlek på jobbet!


Kroll hjärta Poehler.

Cox hjärta Van Holt.
Två leading ladies i tv-världen har kommit över sina kraschade äktenskap och hittat nya leading men - i sina egna serier!
1. Amy Poehler har funnit kärleken igen efter uppbrottet med Will Arnett i Nick Kroll, som spelar radioprataren The Douche i Parks and Recreation.
2. Courteney Cox har nyligen offentliggjort sitt förhållande med motspelaren Brian Van Holt, som spelar hennes ex-man i Cougar Town. Hennes ex-man irl heter David Arquette och de två gick skilda vägar 2010.

Grattis säger vi väl till alla fyra - och länge leve kärleken!

2 kommentarer:

Jossan sa...

För övrigt så finns det fler skådespelare i samma serie som är aktuella just nu som har förhållande. I Scott & Bailey är Lesley Sharp (Scott) gift med Nichoas Gleaves (Andy). (No spoilers: I kommande Sherlock ska Martin Freemans sambo Amanda Abbington göra en roll. Och så klassiska True Bloods Stephen Moyer och Anna Paquin.

Anna Thunman Sköld sa...

Ja, kära nån, det finns hur många som helst! Du har ju även Lea Michele och Cory Monteith i Glee, Lauren Graham och Peter Crause i Parenthood, Emily Van Camp och Joshua Bowman i Revenge etc etc. Jag valde ovanstående två par enkom pga av att de så nyligt offentliggjort sina förhållanden :)

Men kul info om Sherlock!