lördag 22 juni 2013

Australia's Next Top Model säsong 8-promoMEN ÄNTLIGEN! Det vart ju inget AusNTM förra året eftersom producenterna hade såna problem att hitta en efterträdare till programledaren Sarah Murdoch. Hur svårt kan det vara, tänkte jag. Tydligen jete. Men nu, 9 juli, kommer då till slut säsong 8 med den nya programledaren och före detta Miss Universum-vinnaren Jennifer Hawkins. Jag kanske missminner mig, men visst har hon gästat serien nån gång innan?

Kvar är i alla fall the toxic twins, aka botoxälskande domarna Charlotte Dawson och Alex Perry. Gött dä. Älskar att störa mig på Perry.


Hawkins ställde upp naken och oretuscherad på och i Marie Claire 2010 för att visa att "inte ens de vackraste kvinnorna i världen är utan fel".  Bilderna auktionerades sen ut och pengarna gick till ett center för ätstörningar.

2 kommentarer:

Anna G sa...

Eh.. var det på de bilderna man skulle se hennes fel? Kan ju inte ha gett folk mindre komplex om det där skulle vara den hemska oretuscherade sanningen!

Anna Thunman Sköld sa...

MEN JAG VET!! Visste inte om jag skulle ta upp det eller inte, men jag tittade noga på bilderna och det syns fan ingenting som skulle kunna ses som "fel". Så ja, jag skulle nog bara få fler komplex om jag var yngre och mer lättpåverkad.