torsdag 2 oktober 2014

Nu finns Gilmore Girls på Netflix!

Jag hjärta Gilmore Girls.
Men...
Bara i Netflix US.
Surt sa räven.
Fast om du som Firefox Mozilla-användare skaffar tillägget Mediahint kan du få åtkomst till amerikanska Netflix.
Det har jag gjort, vilket gör att jag kan se Arkiv X.

Snopet att hitta Don Draper här!
Anyho. Jag vet inte när jag kommer få tid att börja kolla, men gissa om jag blev sugen när jag såg Pajibas artikel om numera kända namn som haft små roller i GG när det begav sig. Jag minns ju Sebastian Bach och Chad Lowe, men Jon Hamm? Nick Offerman? Adam Brody?

Kolla in HÄR!

Jag är säker på att jag kommer hitta fler exempel själv när jag börjar titta. Och intressant att "Rory" sen dök upp i Mad Men... allt hänger ihop!

Jess(ie)s girl.
Plus en livsviktig fråga: är ni Team Jess?

8 kommentarer:

Clarisa sa...

Team Jess 4-ever!

Vonkis sa...

Jag gillade inte Jared Padaleckis karaktär i Gilmore Girls, det var därför det tog sån lång tid för mig innan jag började titta på Supernatural.

Jessica Åkerberg sa...

Alla gånger!

Diana sa...

Åh jag måste se Gilmore girls igen! :)

Mimmi sa...

Team Jess! Finns det ens något alternativ? Nej!

Jessi sa...

Team Jess här med!

cornelia. sa...

jag såg gilmore girls lite sporadiskt när det gick på femman. det som mest etsade sig fast var hur snygg jag tyckte milo ventimiglia var samt att jared padaleckis karaktär hette dean. (har aldrig sett något annat som han varit med i så därför fastnade det namnet verkligen.) detta blev något av ett problem när jag för ett år sen bestämde mig för att börja se på supernatural. FÖRVIRRINGEN över vem som var sam och vem som var dean alltså..

Anna Thunman Sköld sa...

Clarisa: Hehe, att just du var för Jess visste jag redan :)

Vonkis: Jag fattar precis, jag hade så svårt för honom i Spn de första säsongerna, men Jensen Ackles var "the saving grace"...

Jessica Åkerberg, Mimmi, Jessi: HELL YEAH!

cornelia: Jag vet! Du fattar inte hur många gånger jag behövt tänka till innan jag skrivit vem som är vem. Jag måste alltid säga till mig själv: "tvärtemot Gilmore Girls".
Himla tjorvigt.