måndag 7 juli 2014

Vad jag tänkt se vecka 28Jaha, ska man våga sig på Halle Berrys sci-fi-serie Extant i veckan, tro? Spielberg är inblandad vilket inte betyder ett skit, för för varje bra grej han sätter sin signatur på finns det ett halvdussin dåliga.

Hemlock Grove har säsongspremiär också, men den gav jag upp efter två avsnitt förra gången. Dock har jag tänkt se ifatt den nån gång. Samma sak med säsong två av The Bridge som börjar i veckan.

Sen sätter en ny omgång av The Amazing Race Canada igång i morgon och den ska jag i alla fall mos def se!

Veckans tv-serier:
Extant - seriepremiär!
The Amazing Race Canada - säsongspremiär!

The Leftovers - se min åsikt om piloten HÄR! Hoppas den fortsätter lika lovande.
Naked & Afraid -
dreadskillen i första avsnittet hade ett himla dåligt humör, vilket påverkade min åsikt om honom. Och det var tydligt att även om hon småbarnsmamman inte kunde hjälpa till så mycket rent praktiskt var hon ett suveränt stöd, så i slutändan kompletterade de varandra bra. Men jag skulle inte kalla någon av dom överlevnadsexperter. Det var inte möcke mat de fick i sig under de 21 dagarna och de filtrerade inte vattnet. Uäck.
Tyrant
- första avsnittet av Tyrant var grymt i alla ordets bemärkelser. Som en bättre spelad Gudfadern-såpa med familjehemligheter och patriarkat, komplett med en Sonny Corleone-typ och en Michael-typ. Fast utspelat i ett icke namngivet mellanösternland. Kul att se svenske Fares Fares i en roll också. Helt klart att jag ska se vidare! 
True Blood
- WTF!!!!!!!!!!!!!!!!! *spoiler* Så Eric är smittad av den vidriga virussjukan och Alcide dog?! Nog för att jag aldrig värmde upp för den där ulven lika mycket som alla andra men ändå... så oförutsett! Som jag skrev förra veckan: de menar allvar med den här finalsäsongen, hujedamej! *spoiler*
Dominion - jag har inte sett förra veckans avsnitt än, för jag hatade avsnitt två så himla mycket. Får se om det blir av nu i veckan annars är det tack och hej leverpastej.
Falling Skies (Netflix) - säsong tre nu. Och jag gillart lika mycket fortfarande. *spoiler* Den där bebisen som precis kommit till världen - är det läskigaste ungen NÅGONSIN? Jeez, så skrämmande varje gång hon är med! Läste att Moon var gravid på riktigt så det förklarar varför hon ser lite kurvigare ut än innan. *spoiler*
Rectify
-  klart jag ska se andra säsongen, men jag kommer vänta tills vi har en handfull avsnitt.
Keeping Up with the Kardashians
- herregu, stackars Kim i Wien! Allt gick fel! Och vilka jävla (rasistiska) fåntrattar det finns!
Crossbones - inget avsnitt förra veckan pga USA:s nationaldag. 
QI  (YouTube) -
har inte sett mer sen sist.
Trailer Park Boys (Netflix) - färdig med säsong sex. Har inte börjat på säsong sju än.
Archer Vice (Netflix) - när de ska smuggla kokain i en ingipsad Pam? *dör*Masterchef US - avsnittet kommer i morgon.
Veep - undrar om inte det här är bästa säsongen hittills? Och Chris Melonis Ray? Hahahahahaha!
The Trip to Italy (fulstreamar)- inte sett vidare sen sist.
Arkiv X (Netflix US)
- äntligen inne på säsong tre men än så länge har det bara varit aliens och indianer. Längtar efter veckans fall-avsnitten.

I gammelteven/Playkanaler:
Hemingway & Gellhorn (måndag , SVT1, 21.30) - trailern SVT visat gör mig lätt kallsvettig för Nicole Kidman verkar spela över med varje fiber av sin botoxade kropp. Men jag kanske har fel?
Retro (fredag, SVT1, 21.00)
- inget avsnitt den här veckan pga friidrott.
FOTBOLLS-VM (SVT, TV4) Heja Tyskland!

4 kommentarer:

NicklasBoman sa...

extant, hmm tja nått avsnitt bör man väl ge det. men känner viss skepsism dock.

btw du ser inte Castle?
den är ju otroligt mysig, rolig, spännande o ledsam :P (kan iof bara vara jag som har förkärlek till den typen av serier)

Anton sa...

Heja Tyskland som jag :) ångrar bara att jag inte satsade lite penningar på dem innan VM, trott på dem länge! Rolig fotboll o vilken kross på brassarna :D

Maratontittade silicon valley igår o den e ju perfekta "feel good, skratt och med intressant handling" - serien !!

Americans-plöj och firefly njutande väntar när jag kan hinna i mitt sommarjobbande :)

Anna Thunman Sköld sa...

NicklasBoman: Känner också mild skepticism. Ang Castle så började jag titta på den och har den kvar på min "att se så småningom"-lista, men jag hade redan en "sån" serie att kolla då: Bones. Men nu har jag lackat på Bones så det öppnar upp för Castle.

Anton: Den där fotbollsmatchen var det sjukaste jag sett. I en semifinal! Så många frågetecken. Men där ser man.

Americans ska jag också plöja, mm...

Silicon Valley tappade jag rätt snabbt. Kanske återvänder senare.

Firefly = <3

NicklasBoman sa...

ang castle, så är det väl så att säsong 1-2 är kanske inte de bästa, utan 3dje och frammåt är klart bättre!

alltså Firefly. med tanke på mitt castle beroende (och att Nathan F. är huvud skådis även i den) så laddade jag ner den serien och kikade lite ... kom inte överrens :(