torsdag 26 juni 2014

Here's looking at YOU, babe!

*klicka för större bild* Foto: JustJared.com
Åh, Jensen Ackles! Du är och förblir min stora tv-förälskelse! Här är han på flygplatsen i Vancouver, Kanada, på väg till Supernatural-inspelning.

Den 7 oktober börjar serien att visas igen i The CW. Det blir då den tionde säsongen och jag hoppas de avvecklar serien sen. För allas skull. Men sen måste Jensen dyka upp i nåt annat tämligen omgående. Som en småstadssheriff i en dramaserie, kanske? Kan se honom som sån.

6 kommentarer:

Mia sa...

Det finns inte en chans att säsong 10 är den sista. Spn är nr 1 på CW, Misha har skrivit på flerårskontrakt, både Jensen och Jared har sagt att de vill göra fler säsonger och CWs chef har sagt att han vill ha fler säsonger. Det lär bli minst en säsong 11 också.

Håller för övrigt med om att Jensen är superhet på den bilden (och överallt annars). Står visserligen inte i inlägget, men jag bara antar att du tycker det också ;)

Tänkte också tipsa om att dagen innan säsongspremiären (6 oktober) så kommer CW visa en Spn retrospective om säsong 1-9.

Jessi sa...

Mmm... Denna vackre man... Jag skulle kunna titta på'n hele da'n!

andros sa...

Jag sitter också och hoppas på att den kommande säsongen blir den sista. Men det ser mörkt ut. Supernatural passerade sitt bäst-före-datum för någon säsong sedan. Det vore synd om serien gick ner sig.

Anna Thunman Sköld sa...

Mia: Jag tror du har rätt, Mia. Men åh, jag vill att det ska sluta med äran i behåll!
Och ja, Jensen är fan het som lava!
Tack för tipset om retrospectivedokun, den måste jag ju kolla in.

Jessi: M-hm-mmm. Me too, girlfriend!

andros: Jag håller med så jag hoppas också på ett gesschwift slut innan det blir dåligt. För än så länge hålls det på en acceptabel nivå men det är inte så det än gång var, när det var veckans höjdpunkt.

Mia sa...

Jag håller med om att kvaliteten har gått stadigt neråt så det var mest en hoppas-inte-för-mycket-kommentar :) hur mycket man än skulle vilja att s10 va den sista så kommer den me största sannolikhet inte va de så de e lika bra å vänja sig vid tanken. Jag tror att när det blir sista säsongen så kommer vi veta de innan. Förhoppningsvis är det s11. Även om det kommer kännas konstigt utan Spn så vill jag också att det ska få ett värdigt slut :)

Anna Thunman Sköld sa...

Exakt! Värdigt är ordet. Då ber vi för säsong 11. Jag såg förresten om första två avsnitten av säsong ett häromdagen. Alltså GUUUUUUUU, vad små de var. Jared såg ut som en pojke! Jensen var så snygg att jag höll på att trilla av stolen. Det var på den tiden han fick ligga i serien. Those were the days :)