onsdag 10 juli 2013

Botox nation i Australia's Next Top Model

I morse såg jag första avsnittet av åttonde säsongen av Australia's Next Top Model. Nu med forna toppmodellen Jennifer Hawkins, 29,  som programledare. Kvar är trotjänarna Charlotte Dawson och Alex Perry. Ny på domarplats är Didier Cohen, 28, en före detta modell och wild child som tydligen spenderade alldeles för mycket tid och pengar på kokain innan han lugnade ner sig och satsade på en modell- och musikkarriär.

Hur som haver. Det första som mötte mina ögon i avsnittet var Hawkins helt rörelsebefriade feja. Hon är inte ens 30 och har stelare ansikte än mina gipskatter.  Allt från ögonbrynen och uppåt = helt orörligt. UPPDATERAT 17 juli: Nu har jag sett avsnitt två och hör och häpna så rör sig Hawkins panna i detta avsnitt!

Områden i Jennifers ansikte som är helt stillastående.

And don't get me started on Perry och Dawson... eller jo, gör det. Perry har aldrig haft mindre ögon och stelare ansiktsmask!

Ankläppar!
Charlotte och Alex blir alltmer lika varandra, allt nip/tuckande och botoxinjicerande slätar inte bara ut rynkorna utan också persondragen.

Slät panna - check! Fixade ögon - check! Implantat i kinderna - check! Fyllda läppar - check! Fettsugen hals - check!
Observera att jag bara fabulerar, jag har inga bevis för exakt VAD nedanstående trio sysslat med men resultatet är synligt och "bra gener" räcker liksom inte...

Kom an då, rynka pannorna!! Kämpa!

Nye domaren Didier verkar dock uppskatta att kunna visa uttryck!

Låt inte de andra påverka dig, Di-di!

Sen hade vi redan i början något av en nakenchock i och med deltagaren Jades MYCKET HÖGT UPPSKURNA jeansshorts! Tant Thunman förfasade sig!

Hujedamej!

Tittut!

I övrigt då? Jo, en mycket lovande start på en vad det verkar ytterligt stark säsong. Många grymt snygga hopefuls och då har inte ens omgörningen gjorts. Australien har verkligen de vackraste tjejerna!

Och: inom de första 20 minuterna hade två svenska akter hörts i bakgrunden. 1. Icona Pop - I Love It och 2. Loreen - Euphoria. Gött mos!

2 kommentarer:

Anonym sa...

önskar bara att Tyra Banks kunde välja tjejer som ser ut som riktiga modeller. Australiens vinnare av top model lyckas bra senare i modelllivet

Anna Thunman Sköld sa...

Jag håller med! Underhållning i all ära, men man vill ju TRO på det också, att modellerna har en chans även efter programmet. Det gör man ju inte med ANTM.