torsdag 22 september 2011

Nu flyttar jag till TV6.se!!!

Följande snygga banner går att beskåda bland annat på tablåsajten kolla.tv!
Kära bloggläsare! Tiden har kommit för mig att lämna min trygga Twin Peaks-tillvaro här. Istället hittar ni mig från och med NU på TV6.se!

Jag kommer fortsätta blogga om precis allt som faller mig in och som har med tv att göra. Jag har bara bytt skyltfönster. Jag hoppas att ni fortsätter följa mig även där! Utan er är jag inget!

Adressen: http://www.tv6.se/tvbloggen (bokmärk gärna, tänk dock på att inläggen - till skillnad från här - fortsätter från förstasidan så ta för vana att trycka på länken "Läs mer", där det också går att kommentera. En del detaljer håller på att finslipas as we speak...)

20 kommentarer:

Mary sa...

Grattis! Du är ju grym på att tv-blogga så inte konstigt att de rekryterat dig! Det enda som förvånar är väl att det är just 6:an, grabbigaste kanalen som visar 2 1/2 män på repeat.. Kommentar på det? :)

josisosis sa...

Grattis TV6 till bästa tvbloggen! Såklart kommer jag läsa där också! :)

Anna Thunman Sköld sa...

Mary: Det måste bero på min fäbless för bröst... närå, jag tror att min profil passar deras, iom att jag kuttrar över både ungdomsserier som TVD och dokusåpor som The Amazing Race (äntligen ny säsong 2 oktober!). Samt älskar Erik & Mackan. Det betyder att jag bland all annan bloggning även kommer att skamlöst hylla några av deras egna program :)

Josisosis: Åh, gulle-dej! Tack!

Anton sa...

De enda problemet jag ser med denna flytt är nog att de är så j'vla ljust på 6ans hemsida! Annars så grattar jag dej o allt de dära :D

Lovisa sa...

Vad bra att du sa till i förväg! Jag menar, så att man inte kommer hit och blir helt stressad av att du redan vandrat vidare. Bookmark it is! ;D

Anna Thunman Sköld sa...

Anton: Tack! Och ja, jag får ju lov att erkänna att jag gillar utseendet på den här bättre - men den har jag å andra sidan fått bestämma helt själv :)
Men på med solglajjerna och surfa vidare till sexan!

Lovisa: Jag gillar att vara ute i god tid (eller så är jag bara slö i dag) :)

Lina sa...

Jag säger NEJ! Alla bloggar på Tv6 bara dör efter ett år eller så.

Anna Thunman Sköld sa...

Äsch, skulle samarbetet mellan mig och TV6 upphöra - då återvänder jag hit!

Anneli sa...

Grattis! Skall genast uppdatera min rss-feed. :)

Anna Thunman Sköld sa...

Gör't! :)

Kristian sa...

Vad tråkigt! Jag räknar med att Sexan kommer tysta dig fullständigt ang både streaming och program som inte MTG-kanalerna visar. Du förtjänar frihet!

Plus att jag inte längre kan läsa dig utan att bidra til positiv statistik för sexans värdelösa website.

Tack för bra bloggar så länge de fanns

Anna Thunman Sköld sa...

Men du bidrar även till mig ju... och TV6 var noga med att påpeka att jag skulle få blogga på precis som vanligt. Vilket jag också gör. Skulle något annat börja gälla då piper jag tillbaks hit.

Åsa sa...

Kul, då ses vi där i stället!

Vonkis sa...

Attan i mattan vad du flyttar och har dig, men jag hänger på så klart :-)

Anna Thunman Sköld sa...

Jag knölar och har mig :) Solly!

Erika sa...

Yay! Hurra för dig! Och grattis till TV6!

DJ sa...

attans
du lämnar en riktig bra hemsida för att gå till en usel (funktions å utseendemässigt)

Men naturligtvis grattis!
De e aldrig fel att vara duktig å eftertraktad

Anna Thunman Sköld sa...

Erika: Tack, kära du!

DJ: Jo, det finns en del att jobba på det gällande funktioner och utseende... men i slutändan hoppas jag att vi alla kommer att trivas där! Och tack för berömmet :)

Ulrika sa...

Grattis! Bokmärker sidan omgående! :) Gillar verkligen din blogg och har följt dig i ett par år. Det negativa med flytten är det där med att man måste klicka på "läs mer" för att se hela inlägget, mycket irriterande när man inte kan läsa allt på en gång. Hoppas det går att fixa. :)

Anna Thunman Sköld sa...

Åh, Ulrika, tyvärr kommer vi få dras med läs mer, för bloggverkyget är uppbyggt att få in folk i själva inlägget. Löpet är bara en teaser. Annars vet man inte hur många sidvisningar ett specifikt inlägg fått och min ersättning grundas på det.

Sorry! Men jag uppskattar verkligen att du följt mig så länge! Trogen läsare - woohoo!